Πάρτι ανόδου με ΑΟΧ ο Απόλλων

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. Football League | 3 Ιουνίου 2017, 15:42

Ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει στη Super League μετά την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Football League, που ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου.

Η ιστορική ομάδα θα πραγματοποιήσει τη γιορτή της για την επιστροφή στη “μεγάλη” κατηγορία στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. Χανιά και το τελετουργικό περιλαμβάνει αρκετές βραβεύσεις.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα με ενημέρωση για το πάρτι ανόδου:

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πανηγυρίζει για την επιστροφή του στη Super League και την Κυριακή (4/6/2017), διοργανώνει το δικό του πάρτι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τα Χανιά θα αρχίσει η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης. Μια φιέστα, στην οποία η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης γιορτάζει και δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και τιμά τρεις από αυτούς και συγκεκριμένα τους Αντώνη Βυθούλκα, Αντώνη Ασπραδάκη και Βασίλη Καραγκιουλέ.

Τιμά επίσης τον πρώτο τιμονιέρη αυτής της πορείας που κατέληξε στην υλοποίηση του στόχου που εξ αρχής ήταν η άνοδος. Τιμά τον πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό. Όμως δεν ξεχνά και τιμά και τον άνθρωπο που έφτασε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του. Τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Αλαμάνο καθώς επί των ημερών του, η ομάδα μας βρέθηκε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Δεν ξεχνά επίσης ότι κάποτε αυτή η ομάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού και τότε βρέθηκε ένας άνθρωπος, την πήρε στα χέρια του και την έφτασε και πάλι εκεί που ανήκει, στη Super League. Τιμά, τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Σταμάτη Βελλή.

Όλα αυτά σε ένα πάρτι με γενική είσοδο πέντε ευρώ για τους φιλάθλους, υπό του ήχους τυμπανιστών, τις μουσικές επιλογές dj, σόου με βεγγαλικά και πιθανόν, το Κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια των ποδοσφαιριστών μας.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad