Με όλα τα υγειονομικά μέτρα το φιλικό με τους παλαίμαχους

Πέργαμος | 8 Ιουν 2020, 19:45

Με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ορίζει η ΓΓΑ σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, καφετέρια και αθλητικό υλικό υλικό) θα πραγματοποιηθεί το φιλικό της προσεχούς Τετάρτης (10/08).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Απαραίτητες διευκρινήσεις της Περγάμου για το καθιερωμένο φιλικό με τους παλαίμαχους που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου και το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό (εκτός από ψυχαγωγικό) χαρακτήρα:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ενημερώνουμε όλο τον κόσμο ότι, στον “φιλικό” ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις “ELPISNIKI”, μεταξύ της ομάδας νέων και αυτής των παλαιμάχων του Α.Ο.Β.Κ. ΠΕΡΓΑΜΟΣ, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, έχουν ληφθεί και θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα, που ορίζει η Γ.Γ.Α, ενάντια στην διάδοση και την εξάπλωση του convid-19, τόσο στην καφετέρια των εγκαταστάσεων, αλλά και στα αποδυτήρια, αγωνιστικό χώρο καθώς και στο αθλητικό υλικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου”φιλικού” αγώνα, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, όπου θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. “ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΟΛΛΑ”!!!»

Estrella

Rabona ad