Γκολ και θέαμα στο φιλικό με τους Παλαίμαχους

Πέργαμος | 11 Ιουν 2020, 17:28

Ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 5-5 αναδείχθηκαν η ομάδων Νέων με εκείνη των Παλαιμάχων της Περγάμου. Το (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) φιλικό διεξήχθη με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα αρχής γενομένης με την καταγραφή και τη θερμομέτρηση πριν την είσοδο των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Βρυσών για το φιλικό μαζί με τις ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το χθεσινό “φιλικό” ματς ανάμεσα στην ομάδα νέων κι εκείνης των παλαιμάχων του ΑΟΒΚ Πέργαμος. Πριν την είσοδο το αθλητών στον αγωνιστικό χώρο έγινε καταγραφή και θερμομέτρηση από την ΕΠΟΜΕΑ ΧΑΝΊΩΝ, που για ακόμα μια φορά, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, και ευχαριστούμε θερμά, καθώς τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που ορίζει η ΓΓΑ, για την πρόληψη και αντιμετώπιση του convid 19.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων “ELPISNIKI”, Γεώργιο Κουρκούτη, όπου για ακόμα μια φορά, έγινε αρωγός στην προσπάθεια διεξαγωγής του καθιερωμένου πλέον “φιλικού”. Πλακέτες αποδόθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ποποδάκη Γεώργιο και Βαλυράκη Μανούσο, για την προσφορά τους στην ομάδα μας έπειτα από την απόφαση τους να αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Σε ένα δυνατό και με πολύ ένταση ματς, με εναλλαγές, το τελικό σφύριγμα, βρήκε τις ομάδες ισόπαλες, με σκορ 5-5. Τρόφιμα, ρουχισμός και φάρμακα συγκεντρώθηκαν και θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Και του χρόνου με το καλό. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…»

Estrella

Rabona ad