Κόλτσης: Άλλη ομάδα τα Χανιά στον 2ο γύρο

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. Α.Ο. Χανιά | 25 Μαρτίου 2017, 22:46

Τα καλύτερα λόγια είπε για τον ΑΟ Χανιά ο Γιώργος Κόλτσης μετά το φινάλε του αγώνα με την Λαμία και ευχήθηκε "τα καλύτερα στην ομάδα των Χανίων".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ εκπροσώπησε την τεχνική ηγεσία της Λαμίας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την ΑΟ Χανιά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς, έτι όπως εξελίχθηκε. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής μέχρι και το τέλος θα είναι κάπως έτσι, με πολύ άγχος, με πολύ πίεση, ο πρωταθλητισμός τα έχει αυτά. Για να τα καταφέρεις πρέπει να ανταπεξέλθεις και στο άγχος και στην πίεση γιατί η ομάδα είναι καλή και νομίζω ότι έχουμε και την εμπειρία με τον κόουτς και με τα παιδιά, να αντέξουμε αυτή την πίεση, να κερδίσουμε το άγχος και να τα καταφέρουμε.

Τα Χανιά ήταν μια ομάδα εντελώς διαφορετική από τον πρώτο γύρο, πιο καλή και αυτό που θα κρατήσουμε από αυτή την αναμέτρηση είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για το παιχνίδι κάτι άλλο, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί.

Όλα τα παιχνίδια τρεις βαθμούς δίνουν είτε παίζεις με καλές ομάδες που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία είτε με ομάδες που είναι πιο κάτω οι βαθμοί πάντα είναι τρεις. Εμείς είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δυο άσχημα αποτελέσματα. Ξέραμε ότι αυτό θα επηρεάσει κάπως τα παιδιά, ήμασταν και κουρασμένοι.

Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, είναι μια νίκη που θα φέρει ηρεμία στην ομάδα και θα βρούμε πάλι τα πατήματά μας και νομίζω η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ καλή για εμάς. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια και στον κόουτς Παντέλη που τον είχα και προπονητή, πάντα κάνει καλές ομάδες. Τα Χανιά ήταν μια καλή και σφιχτή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα των Χανίων.»

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου παρά τις δυο “γκέλες”: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Το έχω ξαναπεί, το ξαναλέω και τώρα και τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και ειδικότερα με τις ομάδες που όλοι θεωρούν ότι είναι εύκολα τα παιχνίδια, εκεί τους χρειαζόμαστε περισσότερο, για να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Ο κόσμος, οι παίκτες, εμείς σαν τιμ, ο πρόεδρος, όλοι μαζί με μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας.»

Για το αν υπάρχει κόπωση: «Η κόπωση νομίζω βγαίνει, έχουμε δώσει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Σίγουρα υπάρχει κόπωση, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι άλλο. Θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε και θα πάνε όλα καλά.»

Για το αν θα επιστρέψουν οι τραυματίες εντός της εβδομάδας: «Έχουμε σίγουρα μια απουσία του Τζόκιτς ο οποίος είναι τιμωρημένος, δεν είχαμε σήμερα και τον Αναστασιάδη που επιλέξαμε να τους δηλώσουμε στο σημερινό παιχνίδι. Θα δούμε με τα παιδιά, θα εξετάσουμε τα προβλήματα, δεν μπορώ να ξέρω ακόμα, πιο δύσκολο μου φαίνεται θα είναι του Μπλάζιτς. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad