Ισόπαλος με τα Άπτερα

Φωστήρας Άπτερα | 3 Ιανουαρίου 2016, 15:17

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις δύο προηγούμενες νίκες του ο Φωστήρας που ήρθε τελικά ισόπαλος 2-2 με τα Άπτερα, στα Νεροκούρου, στο πρώτο του παιχνίδι για το νέο έτος.

Ο Ξενάκης βρήκε και πάλι δίχτυα για το 1-0 στο 15’ μετά από πάσα του Παλαθούρα, με τους φιλοξενούμενους να “απαντούν” στο 55’ πλασέ του Μαρινάκη μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Ο Παλαθούρας που είχε δοκάρι στο 20’ σε κόρνερ, έβαλε εκ νέου τον Φωστήρα μπροστά στο 70’ με πλασέ από ασίστ του Φιλιππίδη (2-1).

Ο Χατζηδάκης με λόμπα από μακρινή απόσταση έγραψε το τελικό 2-2 στο ματς στο 77′.

Πολλές διαμαρτυρίες από τους δύο βοηθούς έχει ο Φωστήρας που φωνάζει για ένα οφσάιντ στον Παλαθούρα, αλλά και μία απόφαση πριν το 2-2 από την οποία τελικά επήλθε η ισοφάριση στην εξέλιξη της φάσης.

Αντίθετα συγχαίρει τον ρέφερι της αναμέτρησης Σινιοράκη για την πολύ καλή διαιτησία.

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας):Σκαμνάκης, Μαλαμαδάκης, Ποποδάκης Ιωσήφ, Βεστάκης, (78’ Κάχρης), Μήτρου, Παλαθούρας, Μανουσάκης (80’ Βέρδος), Ξενάκης, Τάνταρος, Φιλιππίδης, Ποποδάκης Ι.

Άπτερα (Δημήτρης Φούρλας): Ναλμπαντίδης, Κάτσης (55’ Καρβουνιάρης), Χαιρετάκης, Χατζηδάκης, Μαυρογέννης (70’ Λαβράνος), Κοκοτσάκης Δ., Μαρινάκης, Τσικουδάκης Α, Τσικουδάκης Π., Παπαδάκης, Σπανουδακης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad