Δήλωση -“βόμβα” Παλαθούρα: Αποχωρούμε απ’ το πρωτάθλημα

Φωστήρας | 17 Σεπτεμβρίου 2017, 19:44

Η ομάδα του Φωστήρα δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο γήπεδο του Ταυρωνίτη για την αναμέτρηση ενάντια στα Ροδωπού του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων. Το athlitiko επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Παλαθούρα, ο οποίος προχώρησε σε δήλωση-"βόμβα" ότι η ομάδα του αποχωρεί οριστικά από το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας των Αγίων Σαράντα, το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος οδήγησε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνετέλεσαν στην άνοδο, να μη μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Παρά τις προσπάθειες για στελέχωση του ρόστερ, ορισμένοι ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνήσει, κατέληξαν τελικά σε άλλους συλλόγους.

Αποκορύφωμα της επικρατούσας κατάστασης ήταν η αναμέτρηση με τα Ροδωπού, όπου δεν ήταν δυνατό να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ποδοσφαιριστών που έκρινε αναγκαίο ο κ. Παλαθούρας, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Φωστήρας Αγίων Σαράντα έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο αγώνες, όπου μέτρησε ισάριθμες ήττες 0-3 από τον Ηρακλή Νεροκούρου και 0-7 από τον Άρη Σούδας.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad