Εγχειρίστηκε στους χιαστούς ο Αντ. Γαλανάκης

Απόλλων | 4 Ιανουαρίου 2021, 19:37

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση στον Αντώνη Γαλανάκη. Την είδηση κάνει γνωστή η ομάδα του, ο Απόλλων, όπου εύχεται περαστικά στον Χανιώτη επιθετικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γαλανάκης εγχειρίστηκε στους λαβωμένους του χιαστούς τη Δευτέρα (4/1) από τον Γιάννη Σφυράκη.

Οπως γίνεται γνωστό, όλα πήγαν καλά, με τον Χανιώτη επιθετικό ν’ αναμένεται να πάρει εξιτήριο το συντομότερο. Ουσιαστικά, το ζήτημα για τον ίδιο είναι να μπορέσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και δη σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους.

Οπως είναι γνωστό, ο Αντ. Γαλανάκης τραυματίστηκε λίγο πριν το λοκντάουν σε προπονητικό διπλό της ομάδας του στο γήπεδο της Σούδας…

Η ανακοίνωση από τον Απόλλωνα έχει ως εξής:

Ο Απόλλων εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Αντώνη Γαλανάκη, ο οποίος υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στους λαβωμένους του χιαστούς. Ο επιθετικός της ομάδας μας εγχειρίστηκε από τον γνωστό και ικανό χειρουργό ορθοπεδικό, Γιάννη Σφυράκη, τον οποίο κaι ευχαριστούμε θερμά.

Πλέον ξεκινά η περίοδος αποκατάστασης για τον Γαλανάκη τον οποίο ευελπιστούμε να έχουμε και πάλι κοντά μας το συντομότερο δυνατό!

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis