Νοκ-άουτ ο Αντ. Γαλανάκης με χιαστούς…

Απόλλων | 19 Νοεμβρίου 2020, 22:04

Ενα δυσάρεστο γεγονός επιβεβαιώθηκε για τον Αντώνη Γαλανάκη. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μένει αναγκαστικά νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ενας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θ’ αναγκαστεί να λείψει έως το τέλος της χρονιάς, καθώς υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού, τραυματισμός που είναι γνωστό το πόσο σοβαρός είναι. Ενας τραυματισμός ο οποίος πιστοποιήθηκε μέσω της μαγνητικής στην οποία είχε υποβληθεί πριν από μερικές ημέρες και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά τώρα, επιβεβαιώνοντας αυτό που εξ αρχής είχε διαφανεί.

Ο Γαλανάκης αποδείχτηκε δυστυχώς πολύ άτυχος, καθώς ο τραυματισμός του συνέβη στην τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα, την παραμονή της καραντίνας, στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του προπονητικού διπλού για την ομάδα του Αη Γιάννη στο γήπεδο της Σούδας! Σε μια ανύποπτη στιγμή, το πόδι του “κόλλησε” στο πλαστικό με αποτέλεσμα να γίνει η ζημιά και οποία πλέον θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο για ν’ αποκαταστήσει το πρόβλημά του.

Ο τραυματισμός του Γαλανάκη είναι σίγουρα ο χειρότερος δυνατός, αλλά ο ίδιος δείχνει να έχει το κουράγιο να το παλέψει και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα.

Από το athlitiko περαστικά στον Γαλανάκη για τον τραυματισμό του και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis