Από την Ελλάς Σύρου στον Αστέρα Τρίπολης ο Γκέζος

Super League 1 4 Ιουλίου 2026, 13:13

Την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Ελλάς Σύρου εξαργυρώνει ο Χρύσανθος Γκέζος, καθώς ο 20χρονος αριστερός μπακ αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης.

Corgress Stagakis

Ο Γκέζος μέτρησε με την Ελλάς Σύρου την περασμένη αγωνιστική περίοδο 26 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας ένα γκολ ενώ μοίρασε τέσσερις ασίστ. Με τον Αστέρα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει τη συνεργασία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Χρύσανθο Γκέζο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2029. Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 2005 στην Αθήνα, ο Χρύσανθος αποτελεί μία σημαντική κίνηση για το μέλλον της ομάδας μας.

Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και την περσινή σεζόν με την ομάδα της Ελλάς Σύρου είχε 26 επίσημες συμμετοχές στη Super League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδας, με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Χρύσανθο στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Γκέζος ανέφερε:

«Δεν είναι ώρα για λόγια από εμένα, αλλά για πολλή δουλειά. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχω μια σπουδαία ευκαιρία μπροστά μου και θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου για να καταφέρω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου».

 

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad