Από τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά ο Καλοσκάμης

Super League 1 3 Ιουλίου 2026, 22:23

Την απόκτηση του Νεκτάριου Καλοσκάμη με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο γνωστοποίησε η Κηφισιά.

Corgress Stagakis

Η ανακοίνωση μας δίνει τις λεπτομέρειες:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Νεκτάριου Καλοσκάμη με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ένα χρόνο.

Γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 2007, ο Νεκτάριος Καλοσκάμης, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου κατέγραψε 36 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο Νεκτάριος Καλοσκάμης είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας, με την οποία έχει έξι συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!»

Επίσης η ομάδα των Βορείων Προαστίων απέκτησε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Λουκά Σταμέλλο:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λουκά Σταμέλλο, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Γεννημένος στις 28 Μαρτίου 2008, ο Λουκάς Σταμέλλος προέρχεται από την Ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία ξεχώρισε τα προηγούμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου κατέγραψε 9 clean sheets σε 21 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο Λουκάς Σταμέλλος είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!»

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad