Ζεστή υποδοχή σε Κατζουράκη και Σαλαβαντάκη

Σπορ 21 Αυγούστου 2023, 21:43

Θερμή υποδοχή στην Εμμανουέλα Κατζουράκη μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξήχθη στο Μπακού επιφυλάχθηκε κατά την επιστροφή της στα Χανιά.

KTEO Κρήτης

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια έπεσε στις αγκαλιές των συγγενών και των φίλων της, ενώ εξαίρεση δεν θα μπορούσε ν’ αποτελέσει και ο προπονητής της, Γιώργος Σαλαβαντάκης.

Η σχετική ανάρτηση από το ΕΑΚ Χανίων έχει ως εξής:

“Πνίγηκαν” στις αγκαλιές των συγγενών και των φίλων τους η τρίτη στον κόσμο Εμμανουέλα Κατζουράκη και ο κόουτς Γιώργος Σαλαβαντάκης κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”.

Το ΕΑΚ Χανίων, σε συνεργασία με τον σκοπευτικό σύλλογο “Βάρδας”, τη Fraport Greece και το Κρητικό Εργαστήρι – Οικογένεια Λαμπάκη διοργάνωσαν μία μικρή τελετή υποδοχής στην αίθουσα αφίξεων CIP του αεροδρομίου, με την Χανιώτισσα αθλήτρια και τον προπονητή της να γίνονται δεκτοί σε κλίμα συγκίνησης από τις οικογένειές τους.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Δ.Ε., Τάκης Σβουράκης, το μέλος της Δ.Ε. και υπεύθυνος για το σκοπευτήριο, Βαγγέλης Λαμπάκης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλης Κουριδάκης, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Σμυρίλιος, η πρόεδρος του σκοπευτικού συλλόγου “Βάρδας”, Ελένη Καραμπινάκη, οι οικογένειες της Εμμανουέλας Κατζουράκη και του Γιώργου Σαλαβαντάκη,

Το τι ακολούθησε όμως έξω από την αίθουσα αφίξεων πραγματικά δεν είχε προηγούμενο… Δεκάδες φίλοι, συγγενείς και συναθλητές της Εμμανουέλας την έσφιξαν στην αγκαλιά τους, δίνοντας ραντεβού για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Εμμανουέλα και Γιώργο σας ευχαριστούμε που μας πήγατε λίγο ψηλότερα!!!

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad