Kαλή εμφάνιση για Δόβρου/Ρηγάκου στη Θεσσαλονίκη

Beach Volley | 4 Ιουνίου 2026, 22:48

Πολύ καλά στάθηκαν στην προκριματική φάση του Grand Slam Θεσσαλονίκης οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Beach Volley Χανίων.

Kritiko Ergastiri

Το δελτίο τύπου του ΑΣ Beach Volley Χανίων αναφέρει σχετικά:

«Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του συλλόγου μας, αποτελούμενη από τις Ελένη Δόβρου και Ασπασία Ρηγάκου, στην προκριματική φάση του Grand Slam Θεσσαλονίκης.

Οι αθλήτριές μας πάλεψαν μέχρι το τέλος, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ (24-22, 19-21, 15-13) από τις Χαρά Κίτσου και Παναγιώτα Βλασερού.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αναμέτρηση με χανιώτικη παρουσία, όπου η Ράνια Φραγκιουδάκη και η Γεωργία Χατζηδημητρίου ηττήθηκαν έπειτα από μεγάλη μάχη από τις Κωνσταντίνα Πατέλη και Σύλβια Μπετροσιάν.

Παρά τον αποκλεισμό, οι αθλήτριές μας άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά τους και απέδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικές απέναντι σε δυνατά σχήματα του ελληνικού beach volley.»

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad