Υποβιβάστηκε το Ρέθυμνο – Πρωταθλητής γυναικών ο Ολυμπιακός

Σπορ 31 Μαρτίου 2024, 14:37

Το όμορφο ταξίδι του ΟΕΑ Ρεθύμνου στην Α1 κατηγορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ολοκληρώθηκε.

Kritiko Ergastiri

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με απουσίες στα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 και κατέλαβε την 8η θέση που οδηγεί στην Α2 Κατηγορία. Στην 5η θέση βρέθηκε ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης μετά από τις δραματικές νίκες κόντρα σε Ταταύλα και Αρη Νικαίας με 4-3. Μέσω των μπαράζ θα διεκδικήσει την παραμονή ο 6ος Αρης Νικαίας, αλλά και ο 7ος ΑΟ Ταταύλα, που νίκησε στον κρίσιμο αγώνα για τις θέσεις 7-8 τον ΟΕΑ Ρεθύμνου με 4-1. Το Ρέθυμνο δεν είχε στη σύνθεσή του τον Ισπανό Χέσους Καντέρο (λόγω τραυματισμού), ενώ δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Στάθης Μανωλόπουλος.

Στις γυναίκες πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στον τελικό επιβλήθηκε 4-0 του Παναθηναϊκού, που είχε αποκλείσει με 4-2 την ΑΕΚ. Οι πρωταθλήτριες από την άλλη απέκλεισαν τον ΑΣ Πέρα Αθηνών με 4-0. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ΑΕΚ νικώντας 4-1 το Πέρα.

Στα πλέι οφ (θέσεις 5-8) νικήτριες αναδείχθηκαν οι Σάρισες Φλώρινας, καταλαμβάνοντας την 5η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Στην 6η θέση κατέληξε η ΧΑΝΘ η οποία θα διεκδικήσει στα μπαράζ την παραμονή, όπως και η 7η Καβάλα. Τελευταίος στα πλέι οφ κατετάγη ο ΓΑΟ Πειραιά, παίρνοντας τον δρόμο για την Α2.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad