Το δελτίο τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:
«Μία από τις πιο έμπειρες στατιστικολόγους της Volley League, θα βρίσκεται στο staff της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ. Ο λόγος για την Άννα Μουστάκα, η οποία μετά από 10 χρόνια (2016-2026) συνεργασίας με τον Φοίνικα Σύρου, μετακομίζει στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.
“Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα είμαι στην ομάδα. Τον ΟΦΗ τον είχα πάντα σε εκτίμηση για τις στρατηγικές κινήσεις που κάνει. Κινείται ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Ήθελα πάντα να είμαι στο staff. Έχω συνεργαστεί με τον Τσέντο Ιλιτς στην Σύρο και ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στην ομάδα”, ανέφερε για τη συνεργασία της με τον ΟΦΗ.
Η Άννα Μουστάκα έπαιζε βόλεϊ (ακραία), εργάστηκε για λίγο ως προπονήτρια στη Σύρο, στα τμήματα υποδομής, μέχρι να ασχοληθεί με το data του βόλεϊ και να θεωρείται σήμερα μια από τις κορυφαίες της επαγγελματικής Λίγκας.
“Είναι μία σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας! Άννα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ!” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ.»











