Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΣΠΕΚ ο Δανδάλης

Βόλεϊ 18 Ιουλίου 2024, 14:43

Ο Γιάννης Δανδάλης θα διεκδικήσει την προεδρία της Ενωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης.

Kritiko Ergastiri

Αυτό έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΟΛΕΙ ΚΡΗΤΗΣ: “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ”

Ο Γιάννης Δανδάλης, θα διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ), στις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή 21/7, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, του Παγκρητίου σταδίου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ, ένας μεγάλος στυλοβάτης του αθλήματος στο νησί, αν και αρκετές φορές στο παρελθόν του είχε ζητηθεί απο τα σωματεία της Κρήτης, να βγεί μπροστά, εκείνος το απέφευγε.

Ασχολείται με το βόλεϊ απο το 2001, όταν ανέλαβε την ομάδα του ΟΦΗ, την οποία πήρε απο τις τοπικές κατηγορίες και την ανέβασε στην Volley League, ενώ συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης του βόλεϊ Κρήτης, απο το 2003!

Στην απερχόμενη διοίκηση Ανδρέα Γιαννόπουλου, είχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Για την απόφαση του, να θέσει υποψηφιότητα αυτή τη φορά για την προεδρία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) ο Γιάννης Δανδάλης τονίζει ότι  “θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα, η Ενωση Κρήτης. Να κοιτάξουμε την ανάπτυξη, να φέρουμε παιδιά στο βόλεϊ και η Κρήτη να γίνει μια σπουδαία Ενωση, στην παραγωγή αθλητών. Να φέρουμε μεγάλες διοργανώσεις στο νησί, όπως το Πανευρωπαϊκό κοριτσιών U18 που έγινε φέτος. Τέτοιες διοργανώσεις βοηθούν να έρθουν παιδιά, κοντά στο βόλεϊ. Τα σωματεία μου είχαν ζητήσει και στο παρελθόν, να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Αποφάσισα αυτή τη φορά, να πω το ναί και να ζητήσω την ψήφο των σωματείων της Κρήτης. Εκείνο που δεσμεύομαι είναι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για να αναπτυχθεί το βόλεϊ σε όλη την Κρήτη. Επίσης, είναι ξεκάθαρο, ότι αν εκλεγώ, δεν θα είμαι μόνο πρόεδρος του ΟΦΗ, αλλά όλων των σωματείων του νησιού και αυτή είναι μια δέσμευση μου, προς τα σωματεία”.

 

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad