Υπεύθυνοι της ανάπτυξης δικτύου ΑΕΚ στο Ρέθυμνο

ΕΠΣΡ | 25 Νοεμβρίου 2022, 18:24

Ο νέος σταθμός στην Κρήτη, μετά τη Σούδα, για τον Δημήτρη Ρούσσο και τον Άγγελο Τσενόγλου του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ ήταν το Ρέθυμνο και οι εγκαταστάσεις της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ.

Η “κάθοδος” της αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Κρήτη ξεκίνησε το διήμερο Δευτέρα – Τρίτη (21-22/11) στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας.

Υπεύθυνοι της ανάπτυξης δικτύου ΑΕΚ στη Σούδα

Η συνέχεια δόθηκε στο Ρέθυμνο και στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, η οποία ανήκει επίσης στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ (όπως και η ΑΠ Σούδας).

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του “δικεφάλου” αναφέρει σχετικά:

«Στο Ρέθυμνο βρέθηκε χθες και προχθές αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας Δημήτρης Ρούσσος και ο υπεύθυνος γυμναστηρίου Άγγελος Τσενόγλου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ατσιπούλου – Πρινέ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Kρητικού συλλόγου της με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Τα δύο στελέχη της Ακαδημίας της ΑΕΚ επέβλεψαν τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας της ΕΑΠ και παράλληλα ενημέρωσαν τους προπονητές σε θέματα που άπτονται του αντικειμένου τους: ο κ. Ρούσσος στην ανίχνευση ταλέντων και ο κ. Τσενόγλου στη σημασία της σωστής προθέρμανσης.»

Estrella
Chania cash
Nymfi-Restaurant
Crepaland Greece

Rabona ad