Υπεύθυνοι της ανάπτυξης δικτύου ΑΕΚ στη Σούδα

ΑΠ Σούδας | 22 Νοεμβρίου 2022, 22:23

Τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας επισκέφτηκαν ο Δημήτρης Ρούσσος και ο Άγγελος Τσένογλου του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΑΠ Σούδας.

Oinolatris

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ επέβλεψαν τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας και πραγματοποίησαν ενημερωτικές ομιλίες – συζητήσεις με τους προπονητές της, εστιάζοντας ο καθένας σε θέματα που άπτονταν στο αντικείμενό του, δηλαδή στην ανίχνευση ταλέντων (Ρούσσος) και στη σημασία της σωστής προθέρμανσης (Τσενόγλου).

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας βρέθηκαν το διήμερο 21 & 22.11.2022 ο επικεφαλής Τμήματος Scouting της ΑΕΚ Δημήτρης Ρούσσος και ο υπεύθυνος γυμναστηρίου της ΑΕΚ Άγγελος Τσένογλου στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK).

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ επέβλεψαν τις προπονήσεις των Τμημάτων της Ακαδημίας και πραγματοποίησαν ενημερωτικές ομιλίες – συζητήσεις με τους προπονητές της Ακαδημίας με θέματα “Η αξία της σωστής προθέρμανσης” και “Scouting”.»

Estrella

Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania

Rabona ad