Ξυδάκης: Μετά τον ΟΦΗ, ο Ηρόδοτος το μεγαλύτερο σωματείο στην Κρήτη

Γ' Εθνική 23 Οκτωβρίου 2020, 21:50

Τις πρώτες του δηλώσεις με αφορμή το γεγονός ότι του επιδεικνύεται εμπιστοσύνη ώστε να οδηγήσει την ομάδα και στη συνέχεια της σεζόν παραχωρεί ως προπονητής του Ηροδότου ο Ανδρέας Ξυδάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως τονίζει, για τον ίδιο δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά το έργο του για το ότι δούλεψε στα πρώτα δύο παιχνίδια ως υπηρεσιακός, είτε αν είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση σε πολλά περισσότερα.

Κατά την άποψή του, ο Ηρόδοτος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σωματείο στην Κρήτη μετά τον ΟΦΗ.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του που έρχονται ως συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ηρόδοτος έχουν ως εξής:

«Για μένα δεν αλλάζει κάτι είτε ήμουν σε δύο παιχνίδια υπηρεσιακός προπονητής είτε σε 28. Το προπονητικό τιμ σκοπεύει να δουλέψει σκληρά γι’ αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει. Ευχαριστούμε τη διοίκηση γιατί επέλεξε εμάς προκειμένου να την οδηγήσουμε στο σκοπό που έχει θέσει, που είναι να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αποτελείται από 16 ομάδες, ο δρόμος είναι μακρύς και είμαστε στην αφετηρία.

Θεωρώ ότι με την είσοδο του κόσμου στα γήπεδα θ’ αλλάξει τελείως το σκηνικό, εύχομαι να γίνει γρήγορα αυτό γιατί το έχουμε ανάγκη, το έχει ανάγκη το σωματείο, γιατί ο Ηρόδοτος θέλει να είναι ο κόσμος κοντά του, είναι ένα ιστορικό σωματείο. Θεωρώ ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σωματείο στην Κρήτη μετά τον ΟΦΗ και του αξίζει ό,τι καλύτερο, του αξίζει άλλη κατηγορία».

Estrella