Ξεπεράστηκε το θέμα του φωτισμού στο ΕΣ Χανίων

Σπορ 26 Ιανουαρίου 2023, 19:02

Νωρίτερα του αναμενομένου ξεπεράστηκε το εμπόδιο που υπήρχε με το ζήτημα του φωτισμού του Εθνικού Σταδίου Χανίων και δίνεται το "πράσινο" φως για την προμήθεια των λαμπτήρων.

KTEO Κρήτης

Υπενθυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες έχει τοποθετηθεί πρόχειρος φωτισμός, ο οποίος αποδείχθηκε (σχετικά) επαρκής αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν μία προσωρινή λύση.

Το δελτίο τύπου του ΕΑΚ Χανίων αναφέρει σχετικά:

Ξεπεράστηκε τελικά το εμπόδιο που υπήρχε με το ζήτημα του φωτισμού του Εθνικού Σταδίου Χανίων, καθώς το “ξεκόλλησε” η υπόθεση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης, το Ελεγκτικό Συνέδριο τελικά δεν σταματά το έργο, που αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες κιόλας ημέρες, με την τοποθέτηση λαμπτήρων τεχνολογίας led, που θα δώσουν άλλο επίπεδο φωτισμού στο Στάδιο.

Δίδεται έτσι το “πράσινο” φως στον ανάδοχο εργολάβο, ο οποίος έχει δώσει και προκαταβολή σε ιταλικό εργοστάσιο για την προμήθεια των λαμπτήρων, ώστε να υλοποιήσει μέχρι τέλους το έργο.

«Το στοίχημα είναι να προλάβουμε το διεθνές μίτινγκ στίβου που γίνεται στο στάδιό μας, έχοντας το νέο μας φωτισμό. Να σημειώσω βέβαια ότι καθ’ όλο αυτό το διάστημα δεν αφήσαμε ποτέ σκοτεινό το στάδιο και οι προπονήσεις των αθλητών μας συνεχίστηκαν απρόσκοπτα», επισημαίνει ο κ. Σβουράκης.

manolikakis

Rabona ad