Ξεκίνημα με… τριπλή κρητική πρόκριση στους Μεσογειακούς

Κολύμβηση | 22 Αυγούστου 2026, 15:24

Με το δεξί ξεκίνησε η ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες του Τάραντα, με τον Απόστολο Παπαστάμο, τον Βασίλη Κακουλάκη και την Αννα Ντουντουνάκη να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Kritiko Ergastiri

Ο Παπαστάμος πήρε την πρόκριση στα 200μ. ύπτιο, σημειώνοντας χρόνο 2:03.78 στα προκριματικά. Μαζί του στον τελικό θα βρεθεί και ο Απόστολος Σίσκος, που πέτυχε την καλύτερη επίδοση με 2:01.86.

Στα 400μ. ελεύθερο, ο Βασίλης Κακουλάκης πραγματοποίησε επίσης καλή εμφάνιση και με χρόνο 3:52.02, τον έκτο καλύτερο των προκριματικών, εξασφάλισε τη θέση του στον απογευματινό τελικό. Στο ίδιο αγώνισμα προκρίθηκε και ο Δημήτριος Μάρκος με την τρίτη καλύτερη επίδοση (3:51.82).

Την τριπλή κρητική παρουσία στους τελικούς συμπλήρωσε η Αννα Ντουντουνάκη, η οποία προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. πεταλούδα με χρόνο 26.80. Στο ίδιο αγώνισμα προκρίθηκε και η Αννα Αυγούστα Βλάχου με 27.04.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad