Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ρέθυμνο Cretan Kings | 10 Ιουλ 2018, 14:00

Την Τρίτη 10 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το Ρέθυμνο Cretan Kings, που έχει σύνθημα «Πιάσε θέση…»!

Οι “βασιλιάδες” θα εκπροσωπήσουν το Ρέθυμνο και την Κρήτη ευρύτερα για 8η συνεχή χρονιά και 9η συνολικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με σύνθημα «Πιάσε θέση…» ξεκινάει από σήμερα 10 Ιουλίου 2018 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019, που θα βρει την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings για 8η συνεχή χρονιά (9η συνολικά) στη Stoiximan.gr Basket League και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.

Οι φίλαθλοι με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια στο «Μελίνα Μερκούρη» και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας μας, ενώ θα έχουν έκπτωση 10% στην μπουτίκ της ομάδας μας. Οι τιμές παραμένουν ίδιες με τις περσινές, ενώ τα διαρκείας θα ισχύσουν για τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League, των play offs και του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κατηγορίες παραμένουν ίδιες με τις κάρτες FRIENDS, FUN CLUB, EXCLUSIVE, SUPPORTER και VIP.

Μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου οι κάτοχοι των περσινών καρτών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσηςπου κατείχαν την περσινή σεζόν, ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις. Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα δοθούν στο κοινό, όλες οι κενές θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από τους περσινούς κατόχους.

Diarkeias rethymno cretan kings 2018 10

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279.

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-14.00 & 18.00-21:00

Σάββατο: 10:00-13.00

*Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης των καρτών διαρκείας και διαδυκτιακά μέσω της ιστοσελίδας Ticketmaster.gr.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad