Τσόχλας: Εύχομαι να επιστρέψει στη Basket League το Ρέθυμνο

Ρέθυμνο Cretan Kings | 16 Ιουνίου 2020, 17:58

Αποθέωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings, την πόλη, τους κατοίκους και τον Κωστή Ζομπανάκη ο πρώην παίκτης της Κρητικής ομάδας, Απόλλων Τσόχλας.

KTEO Κρήτης

Ο Τσόχλας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια χρόνια φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, υπήρξε παίκτης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας από το 2009 έως το 2013. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και στο ερώτημα που του τέθηκε για το ποιες στιγμές ξεχωρίζει από τα εννέα χρόνια που αγωνίζεται Basket League απάντησε:

«Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές και κάποιες άσχημες, ευτυχώς λιγότερες αν και εξίσου έντονες. Έχοντας ζήσει πολλές απ’ τις ευχάριστες στιγμές σε εκείνο το μέρος νιώθω την ανάγκη, λόγω της επικαιρότητας, να αναφερθώ οπωσδήποτε στην πολύ άσχημη είδηση ότι μία ομάδα δεν θα είναι του χρόνου στην Basket League.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings. Μία απ’ τις συμπαθητικότερες ομάδες στην ιστορία της Λίγκας, σε έναν υπέροχο τόπο, με θαυμάσιους ανθρώπους. Εύχομαι να συνεχίσει την προσπάθεια του, από όποια κατηγορία επιλέξει, και να επανέλθει με σταθερά βήματα στη Basket League.

Χαίρομαι που ο Κύριος Κωστής Ζομπανάκης, ένας άνθρωπος τίμιος και με πολλές ωραίες ιδέες θα μείνει στον χώρο του μπάσκετ, με διευρυμένο απ’ ότι διάβασα ρόλο στον ΕΣΑΚΕ. Ελπίζω όταν οι συνθήκες ευδοκιμήσουν πάλι, να ασχοληθεί με την ομάδα του Ρεθύμνου με την ίδια επιτυχία.»

Rabona ad