Βρήκαν τη λύση από… τον πάγκο στο φινάλε τα Άπτερα

Άπτερα Αμιλλα | 4 Φεβρουαρίου 2017, 22:43

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι στον Πλατανιά εκεί όπου τα Άπτερα είχαν μεγάλους πρωταγωνιστές τους Π. Τσικουδάκη και Παπαβασιλείου που μπήκαν αλλαγή στο β’ μέρος και ήταν και αυτοί που καθάρισαν τελικά τη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Χαηζράκη.

Το παιχνίδι έδειχνε να βαδίζει ολοταχώς προς το 0-0 όμως τα τελευταία 10 λεπτά, είχαν όλο… το ζουμί, αφού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δύο γκολ χάρη στις αλλαγές τους και πήραν τελικά τη νίκη με 2-0 στο ματς με την Άμιλλα, που τους ανεβάζει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο 80’ ο Σολανάκης σούταρε και είδε προσωρινά τον Παρασκευόπουλο να διώχνει, όμως ήρθε στην εξέλιξη τη φάσης ο Π. Τσικουδάκης να σπρώξει τελικά τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει σκορ για την ομάδα των Απτέρων.

Στο 87’ οι φιλξενούμενοι έφτασαν σε ακόμα ένα γκολ με τον Παπαβασιλείου να ευστοχεί στο πέναλτι που πήρε ο Αλ. Τσικουδάκης από τον Παρασκευόπουλο και να σφραγίζει και το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από το γήπεδο του Πλατανιά.

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί:Κατσαρός-Μαραβελάκης

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Γ. Παγωνάκης, Βεριβάκης, Κολομπάκης (85’ Φυντικάκης), Κτιστάκης, Ξενάκης, Νοδαράς, Σταυρουλάκης (65’ Κλεβις), Β. Παγωνάκης, Γαλάνης, Χριστοδουλάκης (55’ Λουγιάκης)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Λαβράνος, Αλ. Τσικουδάκης, Καρβουνιάρης (85’ Χαριτάκης), Κουναλάκης, Σολανάκης, Β. Σελενίτσα (55’ Παπαβασιλείου), Νταουντάκης, Νικολούλιας, Κάτσης, Μαρινάκης (15’ Π. Τσικουδάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Rabona ad