Βρήκαν “στέγη” στον Ηρόδοτο “τρεις” του Εργοτέλη

Ηρόδοτος | 1 Οκτωβρίου 2022, 21:31

Ο Ηρόδοτος είναι η νέα στέγη για τρεις ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού γνωστοποίησε την απόκτηση των Γιάννη Κουτάντου, Αντώνη Αλεξάκη και Γιάννη Θεοδωράκη.

/Bella Pizza

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αλλάζουν ομάδα, όχι όμως και πόλη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση από τον Εργοτέλη

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καλωσορίζει στην οικογένειά της τρεις πρώην παίκτες των του Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουτάντο, τον Αντώνη Αλεξάκη και τον Γιάννη Θεοδωράκη.

Ο Γιάννης Κουτάντος έχει γεννηθεί 31/1/00, αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Ανωγείων. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Εργοτέλη όπου από την Κ19 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή και στη συνέχεια επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους όπου βρισκόταν ως τώρα.

Ο Αντώνης Αλεξάκης είναι μέσος και είναι γεννηθείς 2 Ιουλίου του 2001. Έκανε τα πρώτου ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη με τον οποίο και έγινε επαγγελματίας το 2019.

Ο Γιάννης Θεοδωράκης παίζει ως κεντρικός οπισθοφύλακας και γεννήθηκε 8 Ιουνίου του 2001. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, όπου έγινε επαγγελματίας το 2020 και έμεινε ως τον Ιούλιο του 2022.

Estrella
KTEO Κρήτης
Chania cash

Rabona ad