Ετοιμάζεται για Γ’ Εθνική ο Ηρόδοτος

Ηρόδοτος Γ' Εθνική | 7 Ιουνίου 2023, 11:23

Ο Ηρόδοτος γυρίζει ξανά σελίδα και ετοιμάζεται για μία νέα αρχή από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό σημειώνει με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος Μανόλης Λημναίος, αναφέροντας ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη για την επιστροφή του στην ομάδα.

Η δήλωσή του:

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ γυρίζει σελίδα και ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ξαναγυρίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του . Μετά από 20 περίπου μήνες που τη διαχείρηση είχε η ΠΑΕ , η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει πως από δω και στο εξής θα γίνεται η επίσημη ενημέρωση για τη λειτουργία και δραστηριότητες του συλλόγου από τη συγκεκριμένη σελίδα Facebook .

Δεν στεκόμαστε περαιτέρω για το πως φτάσαμε ως εδώ . Όλοι γνωρίζουμε πως η επόμενη μέρα του συλλόγου μόνο εύκολη δεν θα είναι . Όμως όλοι μαζί φίλαθλος κόσμος , παίχτες , προπονητές και διοίκηση μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας και γρήγορα η ομάδα να ξανακερδίσει τη χαμένη της αίγλη και αξιοπρέπεια . Στόχος όλων είναι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, η ομάδα της καρδιάς μας να ξαναγίνει σύντομα το καμάρι της ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ και να επιστρέψει σε επιτυχίες , όπως άλλωστε αρμόζει στην τεράστια ιστορία της !!!

Σε αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί και δε πρέπει να λείψει κανείς . Όλοι μαζί , όλοι μια γροθιά με τη δυναμική που ξέρουμε ότι κουβαλάει ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ βάζουμε πλάτη και προχωράμε μπροστά.

Ενημερώνουμε ότι εδώ και δύο μήνες η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ έχει ξεκινήσει ενέργειες σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο της ομάδας κύριο Μανόλη Φωτάκη και συνεργάτες του , ώστε να ξεκαθαρίσει το τόσο θολό τοπίο που ξεκάθαρα υπήρχε εξαιτίας της αποβολής της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της super league 2. Δηλαδή πιθανές επιπτώσεις που θα είχε η ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και οικονομικά από δω και στο εξής, σε μια πιθανή συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ´ εθνικής , είτε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ αν η Γ´ εθνική είχε ανυπέρβλητα εμπόδια. Εχθές στην Αθήνα έγινε συνάντηση με τον κύριο Φωτάκη και το σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Μιχάλης Γεωργιάδης. Η τελευταία ενημέρωση λοιπόν είναι ότι με βάση νομικές ενέργειες και επερωτήματα στην ΕΠΟ αλλά και SL2, ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα δηλώσει συμμετοχή κανονικά στη Γ´ εθνική κατηγορία με ποινή την αφαίρεση 5 βαθμών . Αυτό άλλωστε είχε αποφασιστεί και στο τελευταίο ΔΣ του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, η συμμετοχή δηλαδή στη Γ´ εθνική κάτι που στη σκέψη μας είναι μονόδρομος κυρίως για την ιστορία του συλλόγου .

Για το θέμα του προπονητή ενημερώνουμε ότι είμαστε ήδη σε συζητήσεις και προχωρημένες επαφές με τον κύριο Παπαματθαιάκη που για λόγους οικογενειακούς βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό . Περιμένουμε λοιπόν να επιστρέψει ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του , για να ξεκινήσει άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας .

Πάμε όπως παλιά με δύναμη και αποφασιστικότητα, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά και πάντα με αισιοδοξία ……… γιατί το έχουμε ξανακάνει

Για τον ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad