Βολονάκης: Πειθαρχημένοι και πιστοί στο πλάνο μας

Γ' Εθνική | 9 Μαΐου 2021, 20:39

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του-κυρίως στο δεύτερο μέρος- στη Σούδα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Βολονάκης.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Αλμυρού, οι παίκτες του έκαναν ένα πειθαρχημένο παιχνίδι και χτύπησαν στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Αναφορικά με τον Αρη, ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, χωρίς να υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας  ανάμεσά τους παρά το βαρύ 5-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του: «Είμαστε μία καλή ομάδα όπως και ο Αρης Σούδας. Θεωρώ ότι και τα τρία αποτελέσματα πριν ξεκινήσει το ματς ήταν στο πρόγραμμα. Ο Αρης είναι μία καλή ομάδα, την είδαμε, την παρακολουθήσαμε. Τα παιδιά ήταν πολύ πιστά στο πλάνο το οποίο είχαμε για το σημερινό παιχνίδι. Ημασταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, κατορθώσαμε και περιορίσαμε τα δυνατά σημεία του Αρη.

Από ‘κει και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πιο έξυπνα, δε θα πω καλύτερα, από τον Αρη. Θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αυτό ήρθε όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω στο 0-3 ήταν περισσότερο ένας συνδυασμός απογοήτευσης των παικτών του Αρη. Οπως και οι δικοί μας παίκτες έβρισκαν πολύ εύκολα χώρους και παίξαμε όπως αρχικά είχαμε προβλέψει να παίξουμε. Θέλω να τους συγχαρώ έναν έναν, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ηθελα και στο πρώτο ημίχρονο να είχαμε αυτή τη συμπεριφορά, πράγμα που δεν το είχαμε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Θέλω να είμαι ειλικρινής για το σκορ, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ομως επαναλαμβάνω εκμεταλλευτήκαμε κάποιες αδυναμίες του Αρη, τις οποίες τις είχαμε εντοπίσει πριν το παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια φαινόντουσαν πιο πολύ. Τις  εκμεταλλευτήκαμε και φτάσαμε σε αυτή τη πολύ σπουδαία από βαθμολογικής άποψης και από πρεστίζ αποτέλεσμα για την ομάδα μας.»

Για την πορεία και το γεγονός ότι ο Αλμυρός βρίσκεται πολύ ψηλά πλέον στη βαθμολογία«Από την αρχή που ανέλαβα την ομάδα έχω τονίσει ότι οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Ανεξάρτητα αν τα καταφέρουμε  ή όχι. Θα προσπαθήσουμε, θα είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και όπου φτάσουμε ψηλότερα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Εχουμε μία καλή ομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου σε τρεις μέρες. Θα πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση που έχουν τα παιδιά. Κακά τα ψέματα έχουμε άλλο έναν αντίπαλο όλες οι ομάδες, έχουν να παίξουν και με την πολύμηνη διακοπή, όπου έρχονται τραυματισμοί και οι παίκτες δεν είναι στην ετοιμότητα που πρέπει να είναι. Θα πρέπει να διαχειριστούν  και αυτό το κομμάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο και απρόβλεπτο. Οι στόχοι μας είναι πάντα πρωταγωνιστικοί.»

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad