Βλέπει το Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας ο Κλάτενμπεργκ

Super League 2 15 Απρ 2021, 20:07

Μετά τη Νίκαια σε ένα ακόμη παιχνίδι της Super League 2 θα παραβρεθεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξας Δράμας.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παρακολουθήσει από κοντά ένα ακόμη παιχνίδι της Δόξας Δράμας μετά από εκείνο με τον Ιωνικό στη Νίκαια την προηγούμενη (20η) αγωνιστική.

Την προσεχή Κυριακή θα βρεθεί στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Αγίων Αναργύρων Άρτας για το παιχνίδι της ΑΕ Καραϊσκάκης με τη Δόξα Δράμας έπειτα από πρόσκληση των γηπεδούχων.

Η ενημέρωση της ομάδας της Άρτας αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας εκφράζει την μεγάλη χαρά και τιμή για την παρουσία του Βρετανού Αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ / ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο παιχνίδι της ομάδα μας με την Δόξα Δράμας την Κυριακή (18/04/2021) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η αποδοχή της πρόσκλησής μας και η παρουσία του κου Κλάτενμπεργκ στο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μας είναι ιδιαίτερα τιμητική τόσο για την ομάδα μας όσο και για την πόλη μας.

Ευελπιστούμε η παρουσία του κ. Κλάτενμπεργκ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League 2 να συνεχιστεί και στις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad