Είδε το Ιωνικός – Δόξα Δράμας ο Κλάτενμπεργκ

Παρασκήνιο | 10 Απριλίου 2021, 19:47

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση στη Νεάπολη ανάμεσα σε Ιωνικό και Δόξα Δράμας για την 20ή αγωνιστική της Super League 2.

Το γεγονός ώθησε τον Ιωνικό να εκδώσει ανακοίνωση εκφράζοντας τη χαρά του. Στην εν λόγω ανακοίνωσε εκφράζονται κι ευχαριστίες προς την αρχή Διαφάνειας. Αναλυτικά:

«Ως ΠΑΕ Ιωνικός, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για την παρουσία του Βρετανού Αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Νεάπολης.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά σημαντικό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Super League 2, που ο κ. Κλάτενμπεργκ επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό παιχνίδι.

Μακάρι η παρουσία του κ. Κλάτενμπεργκ, να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, όπου ακολουθούν και τα παιχνίδια που θα κρίνουν προβιβασμούς και υποβιβασμούς.

Παράλληλα η ΠΑΕ Ιωνικός, θέλει να ευχαριστήσει την Αρχή Διαφάνειας για την σημερινή παρουσία της, στο γήπεδο της Νεάπολης και για την άψογη συνεργασία που υπήρξε.

Είναι σημαντικό και πρέπει να το τονίσουμε, πως στους ελέγχους που έγιναν, βρεθήκαμε καθ’ όλα νόμιμοι ως ομάδα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad