Βιριράκης: Εκπροσώπησα τον εαυτό μου αλλά οι απόψεις μου συμβαδίζουν με τους παλαιούς μέτοχους

Α.Ο. Χανιά | 2 Φεβρουαρίου 2016, 14:38

Με γραπτή του δήλωση στο facebook, ο μέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά Δημήτρης Βιριράκης ξεκαθαρίζει πως στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (1/2) εκπροσώπησε τον εαυτό του, ωστόσο οι απόψεις του συμβαδίζουν με εκείνες των παλαιών μετόχων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα, στο εκτενές κείμενό του αναφέρει, τι ακριβώς συνέβη στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά.

Αναλυτικά:

Προς ενημέρωση και μόνο!

Η χθεσινή ΓΣ δεν έλυσε το πρόβλημα της ομάδας ,ομως συζητήθηκαν με ειλικρίνεια ,σε ήπιο κλίμα και χωρις να ληφθούν τελικές αποφάσεις ,τα τρέχοντα προβλήματα και τα λοιπά θεματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο των Χανιων και έχουν σχέση με την ομαδα μας. Κατ αρχας ο κ.Μποτσιβάλης εξήγησε τους λόγους της παραίτησης του και κατονόμασε και τα πρόσωπα που κατα την άποψη του τον κορόιδεψαν ή δεν του είπαν την αλήθεια, για την οικονομική κατάσταση και το μετοχολόγιο της ομαδας.(Κοινως του πούλησαν παραθαλάσσιο οικόπεδο στα Λευκά Ορη).Ο άνθρωπος έβαλε αρκετά χρήματα μέχρι τωρα οπως και τα υπόλοιπα μελη της διοίκησης, οπως και ο γνωστός φίλος της ομαδας απο την Αθήνα. Τα ονόματα τους δεν αναφέρονται εδω για ευνόητους λόγους. Ο κ Μποτσιβάλης οργάνωσε το διοικητικό τμήμα που δουλεύει μια χαρά, πληρώνει όλες τις οφειλές σε ΙΚΑ και Δημόσιο ,όμως δεν ασχολήθηκε ή δεν τον άφησαν να ασχοληθεί με το αγωνιστικό τμήμα. Οταν ήλθε, είχαν γίνει όλες οι μεταγραφές .Διαπίστωσε και έθιξε το θέμα οτι ο κόσμος εγκατέλειψε την ομαδα και σχεδον καθε Κυριακη πλήρωνε τις διαιτησίες απο την τσέπη του.

Του ζητήθηκε να παραμείνει στην θέση του γιατι ειναι μέση της σαιζον και η ομαδα κινδυνεύει να αποδιοργανωθεί , παροτι είπε πως ολα έχουν κανονιστεί ώστε να γίνει ομαλή διοικητική διαδοχή και να βγει οικονομικά μέχρι τέλους η χρονια. Τεθηκε προς συζήτηση το θέμα της αγωνιστικής ενίσχυσης της ομαδας (μένει μια εβδομάδα ακόμη) και η αναγκαιότητα πρόσληψης νέου προπονητή με εμπειρία της κατηγορίας ,για να σωθεί νωρίς η ομαδα και να οργανωθεί για την επόμενη χρονιά. Δεδομένου οτι την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος την είχε και την εχει ,πρόσωπο που απουσίαζε απο την χθεσινή ΓΣ, η συνέλευση διακόπηκε προκειμένου ο απών να ενημερωθεί και να δηλώσει αν αποδέχεται την πρόταση να γίνει αλλαγή προπονητή και ενίσχυση της ομαδας με ενα δυο ποδοσφαιριστές. Τρεις παλιοί μέτοχοι και φίλοι της ομαδας δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν το κόστος μιας καλής μεταγραφής και να διακινήσουν εισιτήρια διαρκείας ( Β γύρου) στους Χανιωτες ,για να αλλάξει το κλίμα και να μην πέσει η ομαδα και χαθούν οι κόποι μιας δεκαετίας.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδη αναφέρθηκε λάθος στα τοπικά ΜΜΕ , εγω εκπροσωπούσα μόνο τον εαυτό μου και όχι όλους τους παλιούς μετόχους. Πιστεύω όμως οτι οι περισσότεροι απο αυτούς είναι κοντα σε αυτη την λογική, της συνενόηςης. Τα λοιπά θέματα της Γενικής Συνέλευσης μαλλον διαδικαστικά είναι και μάλιστα δεν υπάρχει θέμα απαρτίας η μη.

Αναμένεται η απάντηση …

Estrella
Papantonakis Cards