Βασιλείου ο επόμενος στον Ατρόμητο

Super League 1 28 Ιουνίου 2016, 13:12

Ο Θωμάς Βασιλείου είναι η νέα προσθήκη για τον Ατρόμητο. Πρόκειται για παίκτη που είναι "γέννημα θρέμμα" της ομάδας του Περιστερίου, καθώς είχε ξεκινήσει από τις υποδομές και έφτασε μέχρι την Κ20.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα τελευταία χρόνια ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε στη Γ’ Εθνική ενώ τη σεζόν που πέρασε ήταν στην Τριγλία Ραφήνας με την οποία μέτρησε 40 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ανακοίνωση από τον Ατρόμητο έχει ως εξής:

Όταν οι κόποι επιβραβεύονται με τον πιο ιδανικό τρόπο!

 Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Θωμά Βασιλείου ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Γέννημα θρέμμα» του Ατρόμητου, ο Θωμάς Βασιλείου αποτελεί την πιστή απεικόνιση της αρχαιοπρεπούς ρήσης «τα αγαθά κόποις κτώνται»!

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1994 στην Αθήνα. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε από τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, ανέβηκε την ποδοσφαιρική ιεραρχία παίζοντας για ένα χρόνο στην Κ17 και για δύο χρόνια στην Κ20.

Στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιωνικό, στον Ηλυσιακό και στην Τριγλία κάνοντας «γεμάτες» χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ειδικά φέτος έφθασε τις 40 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα της Ραφήνας.

Η ομάδα μας ποτέ όμως δεν έπαψε να τον παρακολουθεί, όπως είθισται με όλους τους παίκτες υπό τη δική της σκέπη, και του δίνει την ευκαιρία που του αξίζει!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, ειδικά στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη και τους γυμναστές που συνεργάστηκα.

Περισσότερο να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ατρόμητου που μου έδωσαν αυτή την πολύ μεγάλη ευκαιρία και θέλω πραγματικά να την αρπάξω από τα μαλλιά», δήλωσε ο Θωμάς Βασιλείου αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε:

«Όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουν δανεικός, πίστευα ότι μπορούσα να έρθω στην επαγγελματική ομάδα γιατί άμα δεν το πιστεύεις δεν έχεις καμία τύχη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι με έβλεπαν συνεχώς από τον Ατρόμητο κι ασχολήθηκαν πραγματικά μαζί μου. Στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι να τα δώσω όλα και να πείσω ότι μπορώ να παίξω και να καθιερωθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, όπως πια είναι ο Ατρόμητος».

Ο Θωμάς Βασιλείου θα φορέσει το νούμερο 20 στη φανέλα του».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad