Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Φουρτάδο

Super League 1 17 Ιουλίου 2026, 14:58

Στον Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκουστάβο Φουρτάδο, επιστρέφοντας ουσιαστικά στην Ελλάδα.

Corgress Stagakis

Ο Φουρτάδο γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τη σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε στη Λαμία, μετρώντας 21 συμμετοχές και έξι γκολ στη μεγάλη κατηγορία. Νωρίτερα είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β, καταγράφοντας συνολικά 45 συμμετοχές και εννέα γκολ στη Super League.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από το Βόλο ως δανεικός από την Κράσνονταρ.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Gustavo Furtado με τη μορφή δανεισμού από την Κράσνονταρ με οψιόν αγοράς. Ο Gustavo Furtado αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και εν συνεχεία μετέβη στην Πορταριά όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Gustavo Furtado είναι γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου κυρίως από το πέρασμά του από τη Λαμία (2024-25), ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό Β’.

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad