Τσέλιος: Ο,τι και να έκανα στο παιχνίδι έβγαινε!

Εργοτέλης | 4 Μαρτίου 2021, 17:25

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Εργοτέλη στο "2" απέναντι στον Ιωνικό, αλλά και το πρόσωπο της αγωνιστικής, ήταν ο Ηλίας Τσέλιος.

Ο βραχύσωμος μέσος της ηρακλειώτικης ομάδας μίλησε στο Ergotelis TV για τα… κατορθώματά του, αλλά και γενικότερα για το τι σημαίνει γι’ αυτόν ο Εργοτέλης. Αναφορά έκανε και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Πρόκειται για μια τρομερή νίκη, που την χαρήκαμε όλα τα παιδιά και πόσο μάλλον εγώ. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που σκοράρω τρείς φορές στον ίδιο αγώνα. Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Ακόμα καλύτερο όμως είναι το συναίσθημα που νιώσαμε όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια και ξέραμε ότι έχουμε πάρει τους τρείς βαθμούς στο ντέρμπι κορυφής. Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί, ήρεμα βέβαια, γιατί σεβαστήκαμε και τον αντίπαλο. Η στιγμή πραγματικά ήταν εκπληκτική».

Για τα δικά του συναισθήματα: «Χατ-τρικ! Ό,τι και να έκανα στο παιχνίδι έβγαινε. Τα σουτ ήταν δυνατά και πήγαν μέσα. Είμαι χαρούμενος για αυτό που πέτυχα, αλλά πιο πολύ για τους τρείς βαθμούς που πήρε η ομάδα μέσα σε αυτήν την έδρα».

Για την αφιέρωση των γκολ: «Αφιέρωσα και τα τρία γκολ στην κοπέλα μου. Είναι 3.5 χρόνια μαζί μου εδώ στην Κρήτη. Με πιστεύει και με στηρίζει και της τα αφιερώνω γιατί μου δίνει δύναμη. Το πρώτο μήνυμα που δέχθηκα χθες ήταν από αυτήν. Μετά ακολούθησαν φίλοι, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι που δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Τα μηνύματα ήταν πολλά. Όταν κάνεις μια τέτοια εμφάνιση σε θυμάται πολύς κόσμος».

Για το τι λόγια άκουσε από τους συμπαίκτες του: «Οι συμπαίκτες μου έπεσαν πάνω μου. Ο ένας μου έλεγε σε αγαπώ, ο άλλος έλεγε τι έκανες ρε παιχταρά, τέτοια πράγματα».

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης βλέπει άνοδο και αν τους αγχώνει η πρώτη θέση: «Ο Εργοτέλης δεν έβαλε ποτέ το μαχαίρι στο λαιμό, στους παίκτες του για άνοδο. Έχουμε πει σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Δεν είμαστε ομάδα που αν στραβώσει κάτι τα διαλύουμε όλα και πάμε όπου μας βγάλει και όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχει μπει στο μυαλό μας η άνοδος, αλλά δεν μας επηρεάζει και ούτε έχουμε άγχος από το staff ή τη διοίκηση για αυτό. Ίσα ίσα παίρνουμε θάρρος και κίνητρο. Σε κάθε παιχνίδι, είμαστε όλο και πιο καλοί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για την παρουσία του 3.5 χρόνια στον Εργοτέλη και το πέρασμα του από την ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο να παίξεις στην ΑΕΚ κατευθείαν καθώς λίγα παιδιά βγαίνουν. Ήταν δύσκολο όταν πήγα σαν δανεικός στη Λαμία και δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα. Βρέθηκε η λύση με τον Εργοτέλη και ήταν το καλύτερο που μπορούσε να μου συμβεί. Δεν είναι απλά μια ομάδα Β’ Εθνικής που με σύστησε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς με εκπαίδευσε και με άνδρωσε ποδοσφαιρικά. Του οφείλω ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα και όλους εδώ τους νοιώθω σαν οικογένεια και το ίδιο πιστεύω ότι νιώθουν και αυτοί για εμένα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania