Οι Daltons “εύχονται” σε Βρέντζο «μην είναι τόσο βροχερός ο καιρός στα Χανιά»

Εργοτέλης | 8 Οκτωβρίου 2022, 11:44

Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Βρέντζος "έρχεται" από τους Daltons.

/Bella Pizza

Ενας από τους δύο οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας του Εργοτέλη απαντά στον παράγοντα της ομάδας των Χανίων, δείχνοντας ότι εν πολλοίς δε συμφωνεί με αυτά που τουλάχιστον ανέφερε στη συνέντευξή του.

«Του ευχόμαστε ο καιρός να μην είναι τόσο βροχερός στα Χανιά όσο μας είπαν γιατί εκεί μάλλον βρέχει διάφορα, καλό χειμώνα», σημειώνουν σχετικά.

Αποκαλύψεις Βρέντζου: Καλύτερο “μαγαζί” τα Χανιά από τον Εργοτέλη

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

Daltons Club…. Την Τετάρτη παρακολουθήσαμε ενα αγωνιώδεις εγχείρημα κάποιου ο οποιος δεν ξερει απο αξιες και πιστευω ότι προσπαθει να κερδίσει τις εντυπώσεις, ισως ετσι να ανεβάζει τις ορμόνες του… Του υποσχόμαστε οτι δεν θα ξανα ασχοληθούμε μαζί του και θα τον συμβουλέψουμε απλα… Να μην προσβάλει χυδαίως την μνήμη ανθρώπων που ενω δεν ηταν Εργοτέλης τον αγάπησαν παραπάνω απο ορισμένους. Ιππότες της φακής … Να προσπαθήσει εκει που πάει να μην γράψει ανακοινώσεις για κάποιους γιατι ίσως να μην βρει τον ίδιο σεβάσμο για οτι πρόσφερε οπως σε μας…… Και να τον ενημερώσουμε οτι συντάκτη εχουμε και αρχείο επίσης , ψάχνοντας το μόνο που βρήκαμε είναι η υπογραφή στην πώληση του Εργοτέλη μας στον Σάμι…. Του Ευχόμαστε ο Καιρος να μην ειναι τόσο βροχερός στα Χανιά οσο μας είπαν γιατι εκεί μάλλον βρέχει διαφορα!!!!! Καλο χειμώνα

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad