Τρόφιμα για το “Κύτταρο Χαλέπας στον αγώνα με την Ακαδημία Ρεθύμνου

Α.Ο.Κ. Χανιά | 12 Νοεμβρίου 2016, 12:38

Φιλανθρωπική ενέργεια από τον ΑΟΚ Χανιά που δίνει το στίγμα για τις δράσεις. Ο ΑΟΚ καλεί τον κόσμο, στο περιθώριο της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ακαδημία Ρεθύμνου να φέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του "Κυττάρου Χαλέπας".

Η ανακοίνωση:

Τρόφιμα για το “Κύτταρο Χαλέπας”

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά, προσανατολισμένος, πέραν του αγωνιστικής δράσης του και σε κοινωνικές πρωτοβουλίες καλεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να παρακολουθήσει την κυριακάτικη (13/11) αναμέτρηση της ομάδας μας, για την 4η αγωνιστική της ΕΚΑΣΚ (ανδρών) απέναντι στην Ακαδημία Ρεθύμνου που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού στις 19:00. Καλεί τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας, να κρατούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου “Κύτταρο Χαλέπας”. 

Διότι ο αθλητισμός ενώνει και συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, ο ΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του πατέρα του καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Αντώνη Βουρβαχάκη.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του πατέρα του καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Αντώνη Βουρβαχάκη, Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

karta antonis garden