Αισιοδοξία για τη “μετά-Ζομπανάκη” εποχή στον ΑΟΚ

Α.Ο.Κ. Χανιά | 13 Ιουλίου 2022, 15:49

Αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν και η ομάδα να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δείχνουν πως είναι στον ΑΟΚ Χανιά.

KTEO Κρήτης

Αυτό είναι το μήνυμα που εξέρχεται μετά τη, δίωρης διάρκειας σχεδόν, συζήτηση η οποία έγινε στο ξενοδοχείο “Κρήτη”. Το παρών μπορεί να έδωσε λίγος κόσμος, κάτι όμως που ήταν εν πολλοίς αναμενόμενο, αφού σε ό,τι αφορά την προεργασία, αυτή ήδη έχει υπάρξει όσον αφορά το οικονομικό μέσω προσκλήσεων που έχουν απευθυνθεί προς επιχειρηματίες της πόλης ούτως ώστε να συνδράμουν και να στηρίξουν την ομάδα στην Β’ Εθνική. Φυσικά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στη… μετά-Ζομπανάκη εποχή, διότι αν ο Χανιώτης επιχειρηματίας είχε αποφασίσει να παραμείνει τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

«Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι το μίνιμουμ του ποσού και είναι κοντά στις 80 χιλ. ευρώ. Εχουμε χτυπήσει κάποιες πόρτες και περιμένουμε. Για την ακρίβεια, έχουμε μιλήσει με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται και έχουμε πάρει υποσχέσεις», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο εκ των επικεφαλής του σωματείου, Μιχάλης Ξυλάκης, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο προσπάθησαν να περιγράψουν το κλίμα για την σεζόν που ακολουθεί, δείχνοντας σε γενικές γραμμές αισιόδοξοι.

Στον ΑΟΚ Χανιά υπάρχει η άποψη ότι με ένα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 100 – 120.000 ευρώ η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιαστεί αξιόμαχη και να παλέψει για την παραμονή της στην Β’ Εθνική. Αυτό που τονίστηκε, είναι ότι προφανώς περιμένουν την θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, τόσο δηλαδή τους απλούς φιλάθλους, όσο κυρίως τους επιχειρηματίες προκειμένου τα Χανιά να καταφέρουν να διατηρήσουν ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο, κάτι που με εξαίρεση την περσινή χρονιά δεν είχαν ποτέ…

Σημαντικό για τον ΑΟΚ ότι ο προπονητής έχει “κλείσει”, παρότι το όνομά του δεν αναφέρθηκε παρά τις επόμενες ερωτήσεις που έγιναν από το athlitiko.

Μένει να φανεί πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα και αν σε μερικές εβδομάδες θα καταφέρουν να έχουν στον ΑΟΚ Χανιά απτά αποτελέσματα στην προσπάθεια που ξεκινά σε όλα τα επίπεδα.

Rabona ad