Τουρνουά ακαδημιών με Θησέα και Άρη Ρεθύμνου στα Καθιανά

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 15 Οκτωβρίου 2018, 10:15

Τουρνουά ακαδημιών διοργάνωσαν την Κυριακή (14/10) το πρωί οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου με τη συμμετοχή του Θησέα Περιβολίων και του Άρη Ρεθύμνου.

Kritiko Ergastiri

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο πρωινό στο γήπεδο των Καθιανών μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους οι οποίοι βρέθηκαν κοντά τους για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες τους.

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για το τουρνουά, ευχαριστούν τους δύο συλλόγους για την επίσκεψη.

Η ενημέρωση έχει ως εξής:

Σήμερα (σ.σ. 14/10) είχαμε τη χαρά να μας επισκεφτούν στο γήπεδο Καθιανών οι φίλοι μας από τον Άρη Ρεθύμνου και από τον Θησέα Περιβολίων. Όλα κύλησαν ομαλά, τα παιδιά έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, πως μπορούν να διασκεδάσουν και να αθληθούν, αν εμείς τα αφήσουμε να παίξουν! Για μια ακόμα φορά, αποδείχτηκε πως σε αυτές τις ηλικίες οι διαιτητές δεν είναι απαραίτητοι, αφού μόνα τους αποδέχονται το σωστό, σταματάνε, δίνουν την μπάλα στον αντίπαλο, τηρούν τους κανόνες! Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες ευχαριστούν τις ακαδημίες του Άρη Ρεθύμνου και του Θησέα για την επίσκεψη και τα πολύ όμορφα παιχνίδια! Ήταν μια όμορφη Κυριακή!

akadimies podosfairoy akrotirioy toyrnoya.jpg1

akadimies podosfairoy akrotirioy toyrnoya.jpg2

Rabona ad