Συγκινητικό “αντίο” του Πολυτίδη στο Ακρωτήρι

Πανακρωτηριακός Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 21 Οκτωβρίου 2020, 21:07

Με μία επιστολή γεμάτη λόγια καρδιάς, για τα όσα έζησε  με την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια, ο Ευθύμης Πολυτίδης λέει το δικό του "αντίο" γενικότερα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ο πρώην πλέον προπονητής των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου επέστρεψε στη γενέτειρά του, την Πέλλα, αφήνοντας έτσι τα Χανιά μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας.

Ο Πολυτίδης εκτός από προπονητής, υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ΕΘΚ την περασμένη σεζόν και συγκινεί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, στο οποίο κάνει ξεχωριστές αναφορές με εκείνους που συνεργάστηκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η ώρα να πω αντίο και «εις το επανιδείν». Ένα πολύ σύντομο πέρασμα από κοντά σας, αλλά ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα. Τόσα συναισθήματα, χαμόγελα, αγάπη και αλληλοσεβασμός γεννήθηκαν μέσα μου, όπως επίσης απόγνωση και φόβος την περίοδο του κορονοϊού. Γνώρισα ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ, προπονητές, συμπαίκτες, γονείς, παιδιά, διοικητικά στελέχη Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με αγκάλιασαν αυτόν τον 1,5χρόνο,

Αρχικά στον φίλο και συμπαίκτη Μανώλη Τερεζάκη (ΘΡΥΛΟ) που στάθηκε η αφορμή να ενταχθώ στο Ακρωτήρι ως ποδοσφαιριστής στην Ε.Θ.Κ, καθώς επίσης σε όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα.
Στη συνέχεια στην καρδιά του Ακρωτηρίου τον «Αλέκο», που ήταν πάντα δίπλα μας και προλάβαινε κάθε μας ανάγκη.

Στον κ. Χριστοφή ή όπως όλοι τον γνωρίζουμε ως «Γραμματεία», πάντα ευγενικός , καλοσυνάτος και έτοιμος να αναλύσουμε τα προβλήματα του Ακρωτηρίου.

Στον άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω προπονητής στις Ακαδημίες Ακρωτηρίου Βασίλη Παπαδάκη.

Σε όλους τους προπονητές της Ακαδημίας, αλλά και ξεχωριστά, στους Μίμη Μουσουράκη, Κώστα Κολοκοτρώνη, Νώντα Μπερεδάκη, Στέφανο Βασιλομιχελάκη, Μάρκο Λιονάκη.

Ειδικά στον Βασίλη Βολακάκη, το καλύτερο παιδί στο Ακρωτήρι (μακάρι να γίνουμε όλοι μας λίγο σαν τον Βασίλη).

Στον Βασίλη Παπαδάκη Junior για τις καθημερινές προπονητικές κούρσες Κουνουπιδιανά-Καθιανά, …και φυσικά στον «Mπαρή» Λευτέρη Μανουσάκη για τα απίστευτα ποδοσφαιρικά Σάββατα που περάσαμε μαζί.

Στους προπονητές των αντρικών ομάδων του Ακρωτηρίου Γιώργο Κόλτζο, Μάκη Γιαννόπουλο, Γιώργο Σπαράκη και Γιώργο Ντενεκετζή.

Στον δικό μου «μεγαλοπαράγοντα» του Ακρωτηρίου κ. Δημήτρη Παπαπαναγιώτου, που ήταν πάντα δίπλα μας στην Ε.Θ.Κ, τόσο ευγενικός και έτοιμος να προσφέρει.

Δεν παραλείπω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου με ειδική αναφορά στον κ. Μανώλη Σβουράκη δημιουργό του αθλητικού οικοδομήματος του Ακρωτηρίου, ένα στολίδι για την περιοχή, αλλά και για τον κόσμο του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Τέλος θα ήθελα να χαιρετήσω, να ευχαριστήσω και να στείλω την αγάπη μου σε όλους τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας και κυρίως του περσινού τμήματος Κ-10 (2010), για τις τόσες απίστευτες και αξέχαστες στιγμές που περάσαμε μαζί. Το λιγότερο που μπορώ να περιμένω από τους μικρούς μου φίλους είναι να βάλλουν «ΓΚΟΛ στη ΖΩΗ»!

Σας χαιρετώ. Μακάρι να έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ακρωτηρίου».

Ευθύμης Πολυτίδης, πρώην Προπονητής Ακαδημιών Ακρωτηρίου

Estrella

Rabona ad