Το συγκινητικό μήνυμα του Δρικάκη για τον τραυματισμό του

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 1 Μαρτίου 2016, 21:05

Μία δύσκολη στιγμή κλήθηκε να περάσει σε νεαρή ηλικία ο Γιάννης Δρικάκης, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι των Παίδων με την Α.Π. Σούδας και θα νοσηλευτεί για περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Παίδων του ΙΝΚΑ, που ήταν και βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΧ, με γραπτό του μήνυμα στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει θερμά την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για τη συμπαράσταση που του παρείχε από την πρώτη στιγμή. 

Αναλυτιά όσα αναφέρει ο ταλαντούχος επιθετικός:

«Παιδιά δεν έχω λόγια για αυτό που μου συνέβη !!!! Ευχαριστώ την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι σε μια από τις πιο όμορφες και αγαπημένες οικογένειες ποδοσφαίρου !!!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους που είναι δίπλα μου σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και φυσικά της ζωής μου !!! Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ κανένας από την ομάδα μας και γενικά από το πρωτάθλημα ολόκληρο να πάθει αυτό που έπαθα εγώ !!!! Μπορεί για την υπόλοιπη χρόνια να μην φορέσω την πολυαγαπημένη φανέλα του ΙΝΚΑ αλλά σας το υπόσχομαι πως θα είμαι ο Ν1 οπαδός της ομάδας !!!! Ευχαριστώ και πάλι όλους που είστε δίπλα μου όταν σας χρειάζομαι σας αγαπώ όλους»

 

Estrella