Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις Αρχάνες (όπως κάθε χρόνο) και φέρει το όνομα του ευεργέτη του Γιούχτα, του Αρχανιώτη γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη του Ιωάννη, ο οποίος στις 13 Δεκεμβρίου 1960, δώρισε μία έκταση 8.119 τ.μ. στη θέση Κάμπος ή Τριορούκουνο, με σκοπό την ανέγερση του γηπέδου.
Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές:
«Το 17ο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά είναι γεγονός! Το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 17:00, η ομάδα μας υποδέχεται τον Εργοτέλη και την Αναγέννηση Ιεράπετρας στο καθιερωμένο τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Αρχάνες.
Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ η είσοδος των φιλάθλων επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν rapid test που έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο 24ωρο. Παιδιά κάτω των 17 ετών εισέρχονται στις εξέδρες με self test.»
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Γιούχτας – Αναγέννηση Ιεράπετρας
Αναγέννηση Ιεράπετρας – Εργοτέλης
Εργοτέλης – Γιούχτας









