Το “Σίτι” έφερε… ελευθερία στις ομάδες της Football League

Super League 2 15 Σεπτεμβρίου 2021, 9:40

Ελεύθερα θα μπορούν να κινηθούν πλέον μεταγραφικά οι ομάδες της Football League που βρέθηκαν στη Super League 2 έπειτα από τη συγχώνευση των κατηγοριών.

/Bella Pizza

Η δικαίωση του Αιγάλεω στο θέμα της αδειοδότησης άνοιξε τον δρόμο σε όλες τις ομάδες που προέρχονται από το τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα για να μπορούν να κινηθούν ελεύθερα πλέον, χωρίς περιορισμούς, για τις λίγες ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση των ελεύθερων μεταγραφών.

Ηδη το “Σίτι” γνωστοποίησε μία σειρά από ανανεώσεις παικτών, άνω των 25 ετών, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον ετοιμάζεται να κρατήσει επίσημα στο δυναμικό του τους Ξενοδόχοφ, Κόλα, Σκοπελίτη, Γραικό και Φιλίποβιτς, που ήταν σε… αναμμένα κάρβουνα όλο αυτό το διάστημα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πανσερραϊκό που θα ενεργοποιήσει τις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών που είχε κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη που κινήθηκε… ελεύθερα όλο αυτό το διάστημα – και τον οποίο κατήγγειλαν ομάδες της κατηγορίας – φαίνεται εκ του αποτελέσματος να δικαιώνεται, αφού όλες οι ομάδες της FL μπορούν να κινηθούν χωρίς περιορισμούς για λίγα εικοσιτετράωρα ακόμη.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad