Το “πακέτο” από Εργοτέλη και ο Καμαρά

Χανιά | 24 Σεπτεμβρίου 2022, 13:42

Οι κινήσεις σε… κιτρινόμαυρο (Εργοτέλης) φόντο θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα στα Χανιά, καθώς αναμένονται οι επόμενες μεταγραφές να είναι από την ηρακλειώτικη ομάδα.

/Bella Pizza

Επειτα από την εμπλοκή του Γιώργου Βρέντζου στη χανιώτικη ομάδα, αποκτήθηκε ο άλλοτε αρχηγός του Εργοτέλη Χρήστος Μπάτζιος, ενώ ετοιμάζεται να αναλάβει πόστο – όπως σας ενημέρωσε το athlitiko – η “ψυχή” της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης.

Οι κινήσεις όμως δε θα σταματήσουν εκεί καθώς είναι σε εξέλιξη η ενίσχυση της ομάδας για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ της. “Πακέτο” από τον Εργοτέλη αναμένεται να αποκτηθούν ως ελεύθεροι οι Γιάννης Μπουτσάκης και Ορέστης Κατσούρι.

Ο Μπουτσάκης (μέσος) βρέθηκε στον Εργοτέλη το 2018 από τον ΠΟΑ και από τότε αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος της ομάδας, με 129 επίσημες συμμετοχές, 6 γκολ και 16 ασίστ.

Ο Κατσούρι (ακραίος μπακ-χαφ) πρωτοεμφανίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες τη σεζόν 2018-19, καταγράφοντας 65 επίσημες συμμετοχές (3 ασίστ) με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα μπορεί ένας Καμαρά (Φοντέ) να έφυγε, αλλά ένας άλλος (Κάσα) με “Εργοτελίτικο” παρελθόν καταφθάνει. Ο μέσος με καταγωγή από τη Μαυριτανία τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην ηρακλειώτικη ομάδα (9 συμμ. – 1 γκολ) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη (Super League), όπου έμεινε μέχρι το 2020 (94 συμμετοχές).

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad