“Μεταγραφή” Λαμπράκη στα Χανιά!

Χανιά | 24 Σεπτεμβρίου 2022, 11:49

Εκτός από ποδοσφαιριστές, τα Χανιά ενισχύονται και εξωαγωνιστικά με στελέχη του Εργοτέλη! Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ότι ο Σταύρος Λαμπράκης αναμένεται να ενσωματωθεί στις τάξεις της ΠΑΕ.

/Bella Pizza

Η παρουσία του Γιώργου Βρέντζου στα διοικητικά της ΠΑΕ Χανιά φέρνει έτσι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, με τον Σταύρο Λαμπράκη ν’ αναμένεται, σε ένα γεγονός που σίγουρα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, να ενταχθεί στις τάξεις της ομάδας. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί, είναι το πόστο που θα καταλάβει, αν και λαμβάνοντας υπόψη την θέση που κατέχει τόσα χρόνια στον Εργοτέλη, προφανώς η δουλειά του θα έχει να κάνει με το να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης.

Ο έμπειρος παράγοντας ενδεχομένως θα μπορούσε να καταλάβει την θέση του τιμ μάνατζερ την οποία κατείχε μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Βαγιωνάκης στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Λαμπράκης θα βρίσκεται άμεσα στα Χανιά (δηλαδή μέσα στο Σαββατοκύριακο) και δεν αποκλείεται να συνοδεύσει την αποστολή στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι που είναι κόντρα στη Βέροια, το οποίο ακολουθεί την Τετάρτη (28/9, 16:00) για την 3η φάση της διοργάνωσης.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad