Το… έκαψαν μέχρι πρωίας με Μαγγελάκη (pics)

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 2 Μαρτίου 2016, 0:03

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο κοσμικό κέντρο “Παπαδερός” βρέθηκε πλήθος κόσμου και διασκέδασε μέχρι πρωίας με τα τραγούδια του συγκροτήματος του Γιώργου Μαγγελάκη.

poseidon pita13

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί αθλητικοί και τοπικοί φορείς. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργος Βούρβαχης, που απεύθυνε χαιρετισμό, συνοδευόταν από τους αντιπροέδρους Δημήτρη Λυκάκη, Γιώργο Ζαγουράκη, τον γενικό γραμματέα Ιορδάνη Ακασιάδη, τον αν. ταμία Κυριάκο Σαριδάκη, τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Κώστα Μητριτσάκη, τον υπεύθυνο Ακαδημιών Μανώλη Τσιμπλάκη και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Ευτύχη Μπολιεράκη. Εκ μέρους των διαιτητών παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παναγιώτης Γιαννακάκης και το μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. Δημοσθένης Δεδότσης.

poseidon pita4

Εκ μέρους του Δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη που απουσίαζε αλλά απέστειλε ευχετήρια επιστολή, μίλησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μαλακωνάκης, ενώ τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

poseidon pita5poseidon pita6poseidon pita7

Χαιρετισμό απεύθυναν ακόμα ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Βαγγέλης Πρόκος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκη και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” Γιώργος Μπονατάκης.

poseidon pita14

Σε περίοπτη θέση ήταν το τρόπαιο του πρωταθλητή της Γ’ Κατηγορίας και το Κύπελλο Ήθους για τη σεζόν 2014-15, που απονεμήθηκαν στον Ποσειδώνα, στον πρόσφατο χορό της ΕΠΣΧ. 

poseidon pita17poseidon pita18

Το κέφι κράτησε μέχρι πρωίας με αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα να δείχνουν το ταλέντο τους και στην… πίστα!

poseidon pita

poseidon pita1

poseidon pita2

poseidon pita3

poseidon pita8

poseidon pita9

poseidon pita11

poseidon pita12

poseidon pita15

poseidon pita16

 

 

 

Estrella