Τι λένε στον Εργοτέλη για Ιωνικό | video

Εργοτέλης | 2 Μαρτίου 2021, 14:07

Ταουσιάνης, Μπάτζιος και Ποζατζίδης τοποθετούνται για το ντέρμπι στην έναρξη του β’ γύρου με τον Ιωνικό.

/Bella Pizza

Οπως τονίζεται από προπονητή και παίκτες της ομάδας, ο Εργοτέλης πηγαίνει στη Νίκαια για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

Ο Γιάννης Ταουσιάνης: «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει ποσότητα στην εμπειρία και στην ποιότητα, και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Είναι ένα παιχνίδι κορυφής, με δυο καλές ομάδες, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά όπου πιστεύω ότι θα τα δείξουν γιατί θα πρέπει κανείς να βλέπει αυτήν την κατηγορία. Ο Ιωνικός είναι καλύτερος αυτή την στιγμή από το πρώτο παιχνίδι ωστόσο ο Εργοτέλης στα 11 ματς που έχει δώσει έως τώρα έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια, γιατί έτσι δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νίκη».

Ο Χρήστος Μπάτζιος: «Ο Ιωνικός είναι μια έμπειρη ομάδα αλλά εμάς δεν μας τρομάζει αυτό. Εμείς σε κάθε έδρα πάμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα».

Ο Στέλιος Ποζατζίδης: «Πάμε σε μια δύσκολη έδρα, όμως δεν αλλάζει κάτι για μας. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό με τον Ιωνικό θα πάμε να δείξουμε το πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, με την οποία είμαστε πολύ κοντά στην βαθμολογία».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad