Τερεζάκης: Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 29 Οκτωβρίου 2017, 17:00

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο επιθετικός του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών Στράτος Τερεζάκης, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στη νίκη επί της πρώην του ομάδας τον Γρανίτη με 1-0 στην Αγιά Μαρίνα. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο athlitiko, για αυτό το επίτευγμά του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Κάνε μας ένα σχόλιο για το γκολ που σημείωσες και ήταν καθοριστικό για τη νίκη της ομάδας σου απέναντι στον Γρανίτη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα ακόμα ένα γκολ και το ότι ήταν το νικητήριο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε όλο το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι ως τώρα και με βοηθάει και το στυλ της ομάδας να πετυχαίνω γκολ.

Σε τι οφείλεται η πολύ καλή πορεία του Ποσειδώνα έως τώρα;

Το κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και κάνουμε σωστή δουλειά και για αυτό η ομάδα παραμένει αήττητη. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο ΣΥΝΚΑ και θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πως αισθάνεσαι που αντιμετώπισες την πρώην σου ομάδα τον Γρανίτη;

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί πριν μερικά χρόνια έβαζα γκολ για αυτή την ομάδα και τώρα έτυχε να είμαι εγώ αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με το γκολ μου. Σέβομαι την ομάδα και τα άτομα που με στήριξαν και τους εύχομαι καλή πορεία και ότι καλύτερο για την συνέχεια.

 

 

Estrella