Τεννές: Τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο της Ξάνθης

Super League 2 30 Μαΐου 2021, 22:13

Βρέθηκε πολύ κοντά στην άνοδο η Ξάνθη, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Μπάμπη Τεννέ να αναφέρεται στην αναμέτρηση του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό και να δηλώνει ότι έκλεισε ο κύκλος του στον πάγκο της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στον τηλεοπτικό φακό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ όπου Ξάνθη και Παναιτωλικός πέτυχαν από μία νίκη, είχαν τον ίδιο συντελεστή τερμάτων (2-2), αλλά το εκτός έδρας γκολ στην Ξάνθη κράτησε την ομάδα του Αγρινίου στη SL1 και την Ξάνθη στη SL2:

Για το ματς στο Αγρίνιο: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης έκαναν μία εξαιρετική προσπάθεια. Αποκλειστήκαμε με ένα εκτός έδρας γκολ, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει καθυστερήσεις η πραγματικότητα όμως είναι ότι μείναμε εκτός. Η Ξάνθη με τη διοίκηση που έχει θα κάνει άλλο ένα διάλειμμα δέκα μηνών και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται γιατί υποβιβάστηκε άδικα.»

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Χωρίς να κάνει ο αντίπαλος φάσεις και με ένα πέναλτι χάσαμε την άνοδο. Η εικόνα των παιδιών δείχνει τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε.»

Για το μέλλον του: «Όχι έχω δηλώσει ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στον πάγκο της Ξάνθης, ήταν τιμή μου.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad