Τέλος ο Ακούνια από την ΑΕΛ

Super League 2 17 Φεβρουαρίου 2022, 18:58

Ο Ματίας Ακούνια αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ «λόγω σειράς σοβαρότατων πειθαρχικών παραπτωμάτων» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

/Bella Pizza

Οι “βυσσίνι” κάνουν λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι σε προπονητές της ομάδας και κατά σειρά τους Κώστα Φραντζέσκο, Ηλία Φυντάνη και Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Λόγω σειράς σοβαρότατών πειθαρχικών παραπτωμάτων και εντελώς αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς απέναντι σε προπονητές (Φραντζέσκο – Φυντάνη – Γκουτσίδη) και τους συνεργάτες τους, σε ποδοσφαιριστές και σε διοικητικό προσωπικό, λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας της ομάδας μας με τον Mathias Acuna.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε προεισπράξει από το Δεκέμβριο ακόμη και το μισθό και την δόση του Φεβρουαρίου 2022, για λόγους οικογενειακούς όπως ισχυριζόταν, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ και αφού έλαβε και πέρα του μισθού και της δόσης του Φεβρουαρίου και το ποσό των 1000€ για προσωπικές του ανάγκες, παρέδωσε  τα αντικείμενα της ομάδας στον φροντιστή μας και αποχώρησε οριστικά από το περιβάλλον της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ για να δεχθεί να φύγει πλήρωσε ακόμη και τα εισιτήρια της φυγής του.

Για άλλη μια φορά θέλω να δηλώσουμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν αλλάξει όλα με την έλευση του Γκουτσίδη, Σπυρόπουλου και Νάση και η ιδιοκτησία και διοίκηση έχουν προσαρμοστεί στα θέλω τους και στη φιλοσοφία τους, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, με βάση Λαρισαίους και Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο λίγους και αξιόλογους σε όλους τους τομείς ξένους.

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad