Τελευταίος φθινοπωρινός αγώνας J-24 στον κόλπο της Σούδας

Ιστιοπλοΐα | 24 Νοεμβρίου 2016, 18:42

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση J24 και την ΕΑΘ/ΕΙΟ διοργανώνουν τον τελευταίο φθινοπωρινό αγώνα 26-27 Νοεμβρίου 2016 στο κόλπο της Σούδας στα Χανιά, που αποτελεί σταθμό του αγωνιστικού προγράμματος σκαφών κλάσης J24.

Αν και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε,12 πληρώματα, από όλη την Κρήτη, και την Αθήνα, με 60 ιστιοπλόους, να  πέφτουν στη μάχη με 6 ιστιοδρομίες όρτσα πρίμα , στον στίβο που φιλοξένησε 15 πανελλήνια και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης , για να καλύψουν βαθμολογικές διαφορές μικρότερες του ενός βαθμού. Τα πάντα κρίνονται μέχρι την τελευταία κούρσα και ο συγκεκριμένος αγώνας διατηρεί το ενδιαφέρον αμείωτο, καθώς βγάζει το φετινό νικητή του ranking list σκαφών κλάσης J24 της χρονιάς .

Στην ανακοίνωση του Ι.Ο.Χ. τονίζεται: Σας περιμένουμε όλους στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, το Σάββατο από 13:00 μέχρι 16:30 και την Κυριακή από 10:00 μέχρι 15:00, να απολαύσουμε τις προσπάθειες των ιστιοπλόων αφού το μοναδικό τοπίο και το γεωγραφικό ανάγλυφο του κόλπου της Σούδας, δίδουν τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί, να ζήσει από κοντά την ένταση του αγώνα.

karta antonis garden