Τάτος: Δεν έχουμε περιθώρια γκέλας, πρέπει να κερδίσουμε στο Μάλεμε

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. Football League | 31 Μαρτίου 2017, 20:05

"Δεν έχουμε περιθώρια γκέλας, πρέπει να κερδίσουμε" δηλώνει ο Ανδρέας Τάτος για το ματς στο Μάλεμε κόντρα στον ΑΟ Χανιά ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη παραβρέθηκε σε περίπτερο χορηγού της ΠΑΕ, στην Sportexpo.

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΑΟ Χανιά, τις πιθανότητες να αγωνισθεί, αλλά και για το αν έμαθαν κάτι από την ήττα στα Τρίκαλα.

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χανιά: «Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, δεν έχουμε περιθώρια γκέλας. Πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον στόχο μας. Μας στεναχώρησε όλους η ήττα στα Τρίκαλα, δεν την περιμέναμε αλλά όπως είπα έχουμε στη διάθεσή μας αρκετά παιχνίδια για να τα καταφέρουμε.»

Για το αν θα μπορέσει να αγωνισθεί στο Μάλεμε: «Θέλω να παίξω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Θα αποφασίσουμε αύριο. Το θέμα είναι να κερδίσει η ομάδα. Πιστεύω ότι ως ομάδα έχουμε πολύ καλές μονάδες, αυτό που μας λείπει είναι το συνολικό.»

Για το αν ο Άρης πήρε το “μάθημά του” στα Τρίκαλα: «Πολλά μαθήματα έχουμε πάρει φέτος. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που ακολουθούν. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να παίζουμε εύκολα παιχνίδια όπως κάποιοι άλλοι. Για μας, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει να είμαστε 1000% συγκεντρωμένοι.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad