Ταραλίδης: Θεωρώ πως βοήθησα σημαντικά τον Κισσαμικό

Χανιά | 6 Απριλίου 2016, 15:43

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Κύπρο και να αγωνιστεί στην νεοφώτιστη Καρμιώτισσα, αλλά και το πέρασμά του από τον Κισσαμικό αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Ταραλίδης.

Ο έμπειρος μέσος ο οποίος μέχρι τον Γενάρη ανήκε στο δυναμικό του Κισσαμικού, έλυσε το συμβόλαιό του με την χανιώτικη ομάδα, καθώς δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει σε συμφωνία με την “πρωτάρα” στην Α’ εθνική Κύπρου, Καρμιώτισσα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Άστρα 92,8”, αλλά και στην ιστοσελίδα “reporter.com.cy” αναφέρθηκε τόσο στο πέρασμά του από την ομάδα του Καστελίου, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο τονίζει χαρακτηριστικά ότι «έχει πάρει τον κατήφορο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Άστρα 92,8”:

«Σίγουρα δεν θέλαμε να φύγουμε από την Κύπρο πριν από έξι μήνες, αλλά για λόγους υγείας ενός στενού μας προσώπου γυρίσαμε Ελλάδα. Πριν από λίγο καιρό ψάξαμε για να γυρίσουμε, γιατί αγαπήσαμε το νησί και κάναμε καλούς φίλους. Το ποδόσφαιρο της Ελλάδας έχει πάρει τον κατήφορο και γενικά η Ελλάδα έχει αλλάξει πάρα πολύ».

Και οι δηλώσεις του στο “reporter.com.cy”:

«Ήταν πολύ καλή η παρουσία μου στον Κισσαμικό, θεωρώ πως τον βοήθησα σημαντικά. Βεβαίως, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι και η καλύτερη. Είναι δύσκολα τα πράγματα, χρειάζεται να γίνουν πολλά για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και που ταλαιπωρούν το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά χρόνια».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania